Ciasta:
serowe i serniki;
owocowe dro?d?owe, ucierane i kruche;
kilka rodzajw szarlotek
na cie?cie kruchym z jab?kami, morelami, wi?niami;
kajmakowe z kajmakiem w?asnej produkcji;
makowe, makowce zawijane;
pierniki, cwibaki, babki; orzechowe
i bakaliowe oraz mnstwo innych,
kruchych, dro?d?owych,
i na cie?cie francuskim

Ciastka
kilka rodzajw kremwek,
wuzetki, szarlotki, rzymskie,
torciki hiszpa?skie, soko?y,
ptysie, Asy, Napoleony,
jab?ka i gruszki w cie?cie,
babeczki w wielu smakach
i w r?nych wielko?ciach;
p?czki z r??, dro?d?wki
z r?nymi ingrediencjami,
w sezonie - bu?eczki z jagodami;
ciastka francuskie, paszteciki.
Ciasteczka
z ciasta kruchego;
z cukrem i nadziewane,
pierniczki; makaroniki,
owsiane i wiele innych,
Rogaliki nadziewane,
bu?eczki dro?d?owe
na s?ono, diablotki.